Met trots presenteer ik…

Met trots presenteer ik…

De mensen achter de werkgroep. Dat ik blij ben met de inhoud van de werkgroep, is een understatement en dat ik trots ben op wat we tot nu toe presenteren samen, hoef ik niet te melden. Dat straalt uit mijn poriën. Maar ik wil de schijnwerper toch even de andere kant op draaien en jullie laten weten welke karakters en persoonlijkheden er achter deze fijne mensen zitten. Ik heb veel respect voor wat ze allemaal zonder enig eigenbelang doen.

De mensen achter de leden van de werkgroep. Dat ik blij ben met de inhoud van de werkgroep, is een understatement en dat ik trots ben op wat we tot nu toe presenteren samen, hoef ik niet te melden. Dat straalt uit mijn poriën. Maar ik wil de schijnwerper toch even de andere kant op draaien en jullie laten weten welke karakters en persoonlijkheden er achter deze fijne mensen zitten. Ik heb veel respect voor wat ze allemaal zonder enig eigenbelang doen.

Hallo allemaal,
Mijn naam is Marco Reumkens. Ik ben de vader van Fenne (8) & Nik (5) en partner van Anke. Ik sport graag meermaals per week (wielrennen, hardlopen). In het dagelijks leven werk ik als projectcoördinator op Gezonde Basisschool van de Toekomst OBS Wereldwijs in Landgraaf. Daar gaan ook onze kinderen naar school. Op Wereldwijs werk ik intensief samen met Judith Wintjens, die coördinator is van de pedagogisch medewerkers op school. Judith heeft mij de afgelopen maanden aangespoord en enthousiast gemaakt om samen met de andere leden van de werkgroep de eerste Avond4daagse Landgraaf tot een groot succes te maken.
Net als Judith vind ook ik het belangrijk om kinderen bewust te maken van het belang van een gezonde leefstijl. Uitgangspunt moet daarbij zijn dat aandacht besteden aan gezonde voeding en veel bewegen leuk is. Die ervaring hebben wij ook op school opgedaan! Kinderen geven aan dat ze sinds de start van het project met meer plezier naar school komen en ze zijn trots als ze thuis kunnen vertellen dat ze op school bijv. rode bietensalade of stoofperen geproefd hebben. Helemaal als ze het nog lekker vinden ook! Het organiseren van de Avond4daagse sluit perfect aan bij mijn werkzaamheden op school, mijn hobby’s en de manier waarop wij onze kinderen opvoeden. Vandaar dat ik er graag een steentje aan bijdraag.
Ik hoop jullie dan ook massaal te mogen ontmoeten op de eerste dag van de Avond4daagse op 28 mei a.s., zodat we er SAMEN een geweldig evenement van kunnen maken dat hopelijk een vaste plek op de agenda van de gemeente Landgraaf gaat krijgen.
Inschrijven kan via: www.themovefactory.nl/avond4daagse!
Met vriendelijke groet,
Marco Reumkens

Dank je wel, Marco. Fijn om ook op deze manier te kunnen samenwerken. Heeft iemand jou vandaag al gezegd dat je goed bezig bent? … Goed bezig!

[author]