Met een beetje enthousiasme

Met een beetje enthousiasme

En dan te bedenken dat ik dacht dat we 2x een rondje linksom en 2x een rondje rechtsom gingen wandelen rond OBS Wereldwijs..Ondertussen staat de teller dik op 150 inschrijvingen, de posters en flyers worden verspreid, zijn we achter de schermen druk in de weer met de routes en invulling te geven aan onder andere de grote opening en tevens kick-off moment van JOGG Landgraaf. Jeetje wat wordt het gaaf!

Dat brengt me tot het voorstellen van ons 4e en tevens laatste werkgroep lid: Anouk Bisschops, JOGG regisseur van de gemeente Landgraaf. Wat een topper is dat. Heerlijk hoe zij met een enorme gedrevenheid en dosis enthousiasme verbindingen legt en eenheden vormt tussen verschillende instanties en organisaties met allemaal hetzelfde doel: onze jongeren op gezond gewicht! Ik ben al enthousiast, moet je je voorstellen hoe dat gaat als wij samenwerken: op volle snelheid, recht op ons doel af en dat gaat ons prima af (al zeg ik het zelf)…

Ik leerde Anouk kennen toen mijn team van pedagogisch medewerkers de cursus Leider Sportieve Recreatie (LSR), aangeboden door The MoveFactory, gingen volgen. Een super scholing gericht op het aanbieden en organiseren van sport- en beweegactiviteiten. Anouk leidde de dertien pedagogisch medewerkers van mijn team op en waar zij vóór het volgen van de cursus volledig vastliepen en tegen demotivatie en andere knelpunten aanliepen, konden ze nadien de situaties prima overzien, de activiteit goed neerzetten en organiseren, incidenten voorkomen en het aller belangrijkste de leerlingen motiveren en het plezier in bewegen de boventoon laten voeren.

Goh, wat je met een duidelijk doel voor ogen en een beetje enthousiasme niet van de grond weet te krijgen…

Dames en heren: Anouk Bisschops

Hallo allemaal,

Mijn naam is Anouk Bisschops, ik ben 32 jaar en heb samen met mijn partner Jordy twee dochtertjes; Liva van 3 jaar en Ylvi van 2 jaar. Ons gezin is compleet met hond Kayro (bullmastiff, 6 jaar oud). Binnen ons gezin vervult “sport en bewegen” een belangrijke rol.  Voetballen, dansen, hardlopen en yoga passeren hier wekelijks de revue….

Na mijn studie aan de Sportacademie ben ik alweer 9 jaren vol enthousiasme actief in de bewegende sportwereld. Ik ben werkzaam voor The MoveFactory in Landgraaf als “combinatiefunctionaris Onderwijs, Sport & Verenigingen” en ben vanaf 1 januari jl. ook JOGG regisseur voor de gemeente Landgraaf. JOGG staat voor Jongeren op Gezond Gewicht. Ons doel is om zoveel mogelijk jeugdigen/volwassenen en ouderen in beweging te krijgen of te houden, en zodoende ook bewust (proberen) te maken van een gezonde(re) leefstijl. Samen met mijn overige collega’s proberen we deze rol binnen Landgraaf zo goed mogelijk te vervullen.

Nadat ik via Judith (grote initiatiefneemster) benaderd ben geworden om samen met haar, Marco Reumkens en mijn directe collega Ruben Smits de Avond4daagse te organiseren, werd ik direct enthousiast. Hoe mooi is het om gedurende 4 dagen zoveel mogelijk kinderen, volwassenen en ouderen aan het wandelen te krijgen, waarbij tevens scholen, verenigingen en anderen organisaties uit Landgraaf en omgeving betrokken zijn en elkaar ontmoeten….in mijn ogen is dit waar het om draait, niet?!

Samen gaan we er een aantal mooie dagen van maken! Ik kan niet wachten….

Ik daag iedereen die dit leest dan ook uit om samen met ons de wandelschoenen aan te trekken en te genieten van vier sfeervolle en sportieve dagen! Laat je verrassen en mis dit niet!

Schrijf je nu in via:
www.themovefactory.nl/avond4daagse

Heb je vragen of opmerkingen, dan laat van je horen; je kunt ons bereiken via:
avond4daagse@themovefactory.nl

Met sportieve wandel-groetjes,

 

Anouk Bisschops

[author]