Even voorstellen

Even voorstellen

Nieuwe gezichten

Stichting Avond4daagse Landgraaf heeft een nieuw stichting lid. Naast voorzitter Judith Wintjens en secretaris/ penningmeester Marco Reumkens heeft ook Jacqueline Dieters zich aangesloten. Zij zal zich voornamelijk bezig gaan houden met gemeentelijke zaken en communicatie. Hier zijn wij enorm blij mee.

Super Team!
Ook de werkgroep heeft een iet wat andere samenstelling gekregen. Ongewijzigd blijft dat Ruben Smits ondersteunend is. Hij neemt daarnaast ook deze editie de routes en de daarbij behorende taken op zich. Anouk Bisschops heeft de werkgroep verlaten, zij zal enkel op de achtergrond nog actief zijn. Dank aan Anouk voor haar geweldige bijdrage en samenwerking in het kader van JOGG-Landgraaf.  Rachel van der Meer is nieuw in de werkgroep. Rachel heeft in de editie 2018 zich bezig gehouden met het informatiepunt, inschrijvingen en vrijwilligers. Dit zal zij ook voor deze editie organiseren.

V.l.n.r.: Ruben Smits, Judith Wintjens, Rachel van der Meer, Jacqueline Dieters, Marco Reumkens

Op dit moment zijn we nog op zoek naar iemand die ons kan helpen op financieel-administratief vlak. Het gaat om de financiële administratie, begrotingen, sponsorplannen, kortom alles wat met geldzaken te maken heeft. Mochten jullie iemand in jullie netwerk kennen die wellicht past binnen onze stichting, visie en deze taak zou kunnen vervullen, dan horen wij dat graag.