De Dormig, Op de Bies en Dokter Calshof doen mee!

De Dormig, Op de Bies en Dokter Calshof doen mee!

Zorginstellingen en wijkcentra steunen de Avond4daagse Landgraaf

Avond4daagse Landgraaf on tour! Op bezoek bij Verpleeghuis De Dormig.

Dit is gewoon super gaaf en precies zoals wij het bedoelen! Verpleeghuis de Dormig, Wijkzorgcentrum Dokter Calshof en Koraalgroep Op de Bies, schrijven zich in voor de tweede editie van Avond4daagse Landgraaf. Op de Bies heeft zelfs toezegging gedaan om op de openingsavond als stempelpost te gaan fungeren en niets is minder waar; de post wordt bemand door bewoners van Op de Bies zélf! Dát is verbinden en creëren!

Ons motto iedereen telt gaat hier volledig op. De ouderen en mensen met een lichamelijk of verstandelijke beperking van Landgraaf nemen deel aan het allerleukste evenement van Landgraaf. Landgraaf Verbindt in de letterlijkste zin van het woord. Wij zijn trots!

Wie volgt?! Een goed voorbeeld, doet goed volgen. Wil jij ook met jouw organisatie als groep meelopen, een kant en klaar inschrijfpakket ontvangen, of de mogelijkheden onderzoeken om met jouw organisatie te fungeren als stempelpost voor de editie van 2020? Neem contact met ons op via avond4daagse@gmail.com

Deze geweldige duo-scootmobiel is eigendom van Wijkzorgcentrum Dokter Calshof!