De Club van 100

De Club van 100

Al een mooi aantal bedrijven en organisaties in Landgraaf en omgeving heeft zich lid gemaakt van onze Club van 100. Hier zijn wij enorm dankbaar voor. We hebben een sponsorbrief uit laten gaan en de respons hierop is écht hartverwarmend. Fantastisch!

We koersen richting de 1000 deelnemers, waarvan een aanzienlijk aantal behoort tot de ouderen, een beperking heeft óf zelfs rolstoel/scootmobiel gebonden is en wij zijn ontzettend trots dat zij ook deelnemen. Dít is één van onze doelen; verbinden en creëren.
Iedereen doet er toe. Iedereen kan een voorbeeld voor iemand zijn.

Om dit evenement elk jaar terug te laten komen en níet afhankelijk te zijn van subsidiegelden en geldkranen die eindig zijn, kunnen wij elke vorm van ondersteuning gebruiken. Wij willen Landgraaf elk jaar opnieuw een super gezellige Avond4daagse kunnen bieden. Misschien wel met een beetje hulp van u!

Mocht naar aanleiding van dit bericht uw interesse gewekt zijn, dan verneem ik dat graag. Persoonlijke afspraak maken? Berichtje sturen? Het kan allemaal! Ik ben bereikbaar via de onderstaande contactgegevens:

Judith Caenen
Tel: 06-30403153
E-mail: sponsoravond4daagselandgraaf@gmail.com