Inschrijving Avond4daagse Landgraaf vanaf donderdag 1 april

Inschrijving Avond4daagse Landgraaf vanaf donderdag 1 april

WANDEL CORONAPROOF & VIRTUEEL!

Ja! De Avond4daagse Landgraaf gaat dit jaar door! We gaan weer aan de wandel! In deze tijd natuurlijk wél coronaproof. Anders dan anders. Je wandelt bij deze editie in je eigen favoriete omgeving, je bepaalt zelf het beste moment om gezond bezig te zijn én je kiest je eigen uitdaging. De manier waaróp wij jou gaan uitdagen die gezonde wandelkilometers af te leggen, dat leggen we je graag uit. De inschrijving start op donderdag 1 april.

Gezond bezig zijn is belangrijk voor iedereen

Voor de Avond4daagse Landgraaf is het allerbelangrijkste dat iedereen mee moet kunnen doen. ‘Gezond bezig zijn, bewegen, dat staat bij ons hoog in het vaandel. In deze bizarre tijd is bewegen nog éxtra belangrijk. Heerlijk buiten aan de wandel, uiteraard coronaproof, daar fleurt een mens van op’, aldus Judith Caenen, voorzitster van de Stichting Avond4daagse Landgraaf. ‘We bieden onze deelnemers de keuze uit het afleggen van een route van in totaal 12 kilometer of 40 kilometer, verdeeld over 1 week in de maand mei. Iedereen gaat aan de slag met zijn eigen uitdaging’.

Wandel je mee? Lees hoe!

Je kiest zelf een geschikte week uit in de maand mei. In die week loop je het aantal kilometers waarop je je van tevoren bij ons hebt ingeschreven. Gewoon in je eigen omgeving, in je eigen tempo op je eigen route. En in die week tellen we al jouw gemaakte wandelkilometers bij elkaar op. Die houden we bij via een app op je mobiele telefoon of sporthorloge. Op onze website kun je dan terugvinden hoe ver iedereen is die in die week virtueel met jou meeloopt.

Virtuele route

Er zijn dus geen Avond4daagse-(pijltjes)routes door Landgraaf. Na inschrijving ontvang je een link naar een kaart met de virtuele route. Op die kaart kun je precies zien hoe ver je, met je gelopen kilometers, gevorderd bent op de virtuele routes van de Avond4daagse Landgraaf. Je blijft gewoon zelf je eigen kilometers lopen daar waar jij wilt. De mooiste routes in of rondom Landgraaf, desnoods rondjes rond jouw woning. Loop je jouw kilometers in Landgraaf? Dan geven we je bij onze beschrijving nog wat tips voor een eventuele pauzeplek of ‘coffee to go’.

Inschrijving

Reserveer voor jouw uitdaging alvast een week in mei in je agenda! Iedereen kan meedoen! We openen de inschrijving voor de ‘Avond4daagse Landgraaf, virtuele editie 2021’ op donderdag 1 april. De kosten voor deelname zijn € 2.- per persoon. Dus houd onze website in de gaten en schrijf je vanaf 1 april in. Doen! Na inschrijving dan leggen we je in een handleiding haarfijn uit hoe alles werkt.