Welkom Humankind!

Wij hebben goed nieuws! De Landgraafse kinderovang- en buitenschoolse opvanglocaties (BSO’s) van Humankind gaan de intensieve verbinding aan met Stichting Avond4Daagse Landgraaf. Zij verbinden zich als een van de hoofdsponsors van het evenement. Dat moet gevierd worden. Samen met onze andere partners bundelen wij onze krachten voor de mensen in Landgraaf e.o.

Kinderdagverblijf Pompidoe en de verschillende BSO’s zijn al van het eerste moment betrokken bij Avond4Daagse Landgraaf  o.a. als stempelposten op onze routes. Samen streven wij dezelfde doelen na; positieve gezondheid, iedereen telt mee, duurzaamheid. Tevens een perfecte match bij ons thema 2023: GROEN.

Onze voorzitter Judith Caenen en vestigingsmanagers van Humankind, Danielle van Groen en Veerle Kloek verheugen zich op deze krachtige samenwerking en een groene toekomst.

#verbinden #jijtelt #GROEN