ROUTES

ROUTES

Onze routes zijn uniek. Dit wil zeggen dat we elke dag een andere route wandelen. Hierin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de mooiste plekjes van Landgraaf. We gaan voor afwisseling in dorpskernen, afwisseling in groen en bebouwde omgeving.

 

Bij elke route zijn er 3 variaties in afstanden: 2,5 km, 5 km en 10 km. Er mag elke dag geswitcht worden in afstanden. Je hoeft dus niet elke dag dezelfde afstand te lopen om op vrijdag je medaille te in ontvangst te mogen nemen.

De vraag Waarom maken jullie de routes van te voren niet bekend?’ is een veel voorkomende vraag. Wij maken de routes van te voren niet bekend, omdat:

  • we het verrassingseffect willen behouden;
  • wij de deelnemers die zich hebben ingeschreven op de dag zelf de primeur willen geven en het minder aantrekkelijk vinden als voor het startschot de routes al gelopen zijn;
  • de routes worden uitgepijld en niet op kaart geprint. Op verzoek is het achteraf wel mogelijk om een digitale versie te verstrekken;
  • er kan zich te allen tijde iets voordoen waardoor wij de routes dienen aan te passen. Het is niet handig als de routes van te voren reeds bekend zijn, wij hebben niet de controle en kunnen niet 100% waarborgen dat iedereen de juiste informatie heeft.

 

De commissie routes doet haar uiterste best om er weer vier geweldige wandeltochten van te maken, met voor ieder wat wils. Ook dit jaar is iedereen weer welkom op onze routes en zullen wij rekening houden met jong en oud, fit of met een beperking, kansarm en kansrijk. Ook mensen in rolstoelen, met rollators, met kinderwagens, in scootmobielen worden dit jaar weer van harte uitgenodigd om met ons mee te gaan op de routes.